Biertrainingen

Maak het verschil met jouw horecabedrijf of slijterij met goed opgeleid personeel, want goed opgeleid personeel leidt tot tevreden gasten, hogere besteding per gast en een hogere omzet.

Bieradvies van Mies verzorgt biertrainingen op maat, dus geheel in samenspraak in te vullen en gebaseerd op de wensen en behoeften van jouw bedrijf. De trainingen vinden plaats bij jouw in het bedrijf.

Algemene bierkennis

Deze training bevat basisbierkennis die iedereen in de horeca/slijter zal helpen om tot een beter advies te komen. Afhankelijk van het aantal uur aan training, komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is bier?
  • Het brouwproces
  • IngrediĆ«nten van bier
  • Bierproeven (theorie & praktijk)
  • Biertypen en bierlanden
  • Bierbehandeling, opslag en serveren
  • Gasten/klanten adviseren
  • Bier-spijs combinaties

Tapcursus

Hoe tap je nou dat perfecte bier? In deze training wordt uitgelegd hoe je een perfect pils en speciaalbier tapt en waar je op moet letten bij het tappen en uitserveren. Het hele team komt aan bod totdat iedereen het perfecte bier kan tappen.

Op zoek naar een andere training? Neem contact op! Samen kijken we of dit tot de mogelijkheden behoort.