Bierproeverijen

Bieradvies van Mies verzorgt bierproeverijen voor bedrijven en particulieren vanaf 10 personen. Dit kan in het café, het restaurant, bij jouw bedrijf of gewoon thuis. Je kiest al uit een van de themaproeverijen of een proeverij op maat.

Seizoensbieren

De keuze voor een bepaald bier hangt vaak samen van verschillende factoren. Het seizoen speelt hierbij ook een belangrijke rol. In de winter worden vaak donkere, zwaardere bieren gedronken en ’s zomers op het terras frisse lichte bieren. Deze themaproeverij staat geheel in het teken van het seizoen.

Bier & kaas

Het is niets nieuws dat bier en kaas een goede combinatie is. Deze proeverij is voor de echte kaaskoppen en staat geheel in het teken van bier en kaas.

Biertype

Deze proeverij gaat dieper in op een bepaald biertype of bepaalde categorie bieren. Denk hierbij aan IPA of gehopte bieren, Barrel Aged of donkere bieren. Zo zijn er nog vele andere combinaties te bedenken. Jij kiest!

Bierlanden

Over de hele wereld wordt bier gemaakt. Vaak heeft ieder land zijn eigen kenmerkende bieren. Hoe leuk is het om eens de bieren uit een bepaald land uit te lichten. Met deze proeverij dompel je jezelf helemaal onder in de bieren uit een bepaald land.